Diensten

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bekijk dan snel mijn diensten hieronder. Mis je iets en vraag je je af of ik wat voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op, misschien kan ik je helpen!

Websites

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Of wil je je huidige website omzetten naar WordPress? Dat kan ik voor je doen! Ik maak websites op basis van het CMS WordPress. Compleet met domeinnaam, hosting, e-mailadressen, SEO en Google Analytics voor een aantrekkelijke prijs.

WordPress onderhoud

Geen tijd om je website te onderhouden? Dat neem ik je graag uit handen, zodat jij je kan richten op je bedrijf. Ik zorg ervoor dat jouw WordPress website up-to-date blijft, ook na de oplevering. Voor een vaste prijs per maand zorg ik ervoor dat jij niet naar je website hoeft om te kijken!

Hosting

Ben je op zoek naar hosting voor een kleine website of blog? Dan ben je bij De Weerd Websites aan het goede adres. Goede hosting voor een aantrekkelijke prijs, inclusief domeinnaam en één e-mailaccount. Zoek je hosting voor een grote website of webshop? Ook hier kan ik je mee helpen!​

Laten we samenwerken

Ben je geïnteresseerd in één van mijn diensten? Of wil je ergens meer informatie over hebben?