Privacybeleid

De Weerd Websites is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Weerd Websites

Dit is de privacy verklaring van De Weerd Websites. De Weerd Websites richt zich voornamelijk op het maken van websites voor kleine ondernemers en zzp’ers. Ook het maken van webshops en het onderhoud aan (WordPress) websites behoren tot de diensten van De Weerd Websites.

Er komen situaties voor waarin jouw gegevens door De Weerd Websites worden verzameld. In deze privacy verklaring kan je lezen wat er met deze gegevens wordt gedaan.

Contactgegevens

De Weerd Websites | Phoenixlaan 11 | 3772 PT | Barneveld | privacy@deweerdwebsites.nl | KvK-nummer: 72568755 | Btw-nummer: NL125099034B01

Persoongegevens die De Weerd Websites verzameld

Bij het gebruik van deze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen ook persoonsgegevens zijn die je zelf verstrekt. Hieronder worden ze toegelicht.

Contactformulier
Jouw gegevens worden verzameld als je het contactformulier invult en opstuurt. De volgende gegevens worden verzameld:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Bericht

De formulieren op deze website zijn beschermd door reCAPTCHA. De Google
Privacy Policy en Terms of Service zijn hierbij van toepassing.

Analytics
Deze website verzamelt gegevens van bezoekers om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Gegevens waar je aan kan denken zijn de duur van je bezoek of de pagina’s die je bezoekt. De verzamelde gegevens van Google Analytics zijn anoniem en niet te herleiden naar jouw persoonlijke gegevens.

Cookies

De Weerd Websites maakt gebruik van cookies. Meer hierover vind je in het cookiebeleid.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard, echter niet langer dan nodig is. Hieronder staat aangegeven hoe lang we bepaalde gegevens bewaren:

  • Contactformulier. De gegevens die je stuurt via het contactformulier worden opgeslagen op de mailserver. Deze mails worden maximaal 2 jaar bewaard.
  • Google Analytics. De gegevens die Google Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt recht om je persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook heb je recht op het overdragen van je gegevens naar een andere partij. Als je hiervan gebruik wilt maken stuur dan een mail naar privacy@deweerdwebsites.nl.

Beveiliging van je gegevens

De Weerd Websites neemt de bescherming van je gegevens zeer serieus. De software waarmee jouw gegevens bereikt kunnen worden zijn beveiligd met een sterk wachtwoord en waar mogelijk voorzien van Two Factor Authentication. De apparaten die jouw gegevens openen zijn zelf ook vergrendeld met een wachtwoord of vingerafdruk.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan deze website beveiligd door een SSL certificaat. Dat houdt in dat jouw verbinding met de website privé is. Je herkent dit aan het (groene) slotje bij de url.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Weerd Websites deelt jouw gegevens niet met derden. De Weerd Websites behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk vereist is.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat De Weerd Websites niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dat kan via hun website.

Voor vragen of opmerkingen kan je een mail sturen naar privacy@deweerdwebsites.nl.

Bijgewerkt: 08-01-2020